Tuesday, February 27, 2007

NM i innebandy for skolelag



fått mange klager på at jeg ikke har skrevet noe på bloggen, så her kommer noen bilder. Har trent et skolelag som kom gjennom kvalifiseringen i Akersus og vi kom til kvartfinale i NM for skolelag!! her er litt bilder..

6 comments:

Cathrine said...

Hei!

Tusen takk skal du ha!
Begynte å bli lei av å se den ekle sylteagurken... Æsj... Kunne funnet noe bedre julemat da..
Hehe.

Nå blir det ikke like grusomt å se om du har oppdatert deg... Hehe.

Benedictus said...

Kvartfinale er bra Philip! Gratulerer!...når starter sesongen for Chris Frilans da? ..får legge ut treningsprogram for Stian på fotball bloggen...

Snillip said...

Hei harald. vi har funnet ut litt mer nå og det koster mer en det er gøy, de vi snakker med kommer stadig med en ny utgift. vi har meldt oss inn som lag, men ikke i selve serien. vi får tilbud om å være med på cuper som arrangeres i løpet av året i tillegg til en cup som går over en litt lengere tid. så altså,ikke noe serie spill, men det blir noen kamper iallefall:) kommer tilbake med mer når jeg vet noe, Chris som som tar seg av det administrative..hehe..

Tabby said...

Endelig noe nytt ja, har tenkt på å klage et par ganger jeg og, men har holdt det tilbake... Men endelig noe annet å titte på en den ekle sylteagurken..enig med cathrine... pjuk... :p
Håper det er bra der hjemme!
Bless

Thomas said...

Trener... Du verden. Nå som Sjur Robert Nilsen gir seg som trener i Sparta.. Kanskje du kan ringe Tore Jobs og tilby deg...?

Snillip said...

Thomas:Hei. Trener i sparta??så mye penger finnes ikke:)
Men det er gøy å kunne være med på å bygge opp et lag. Tar trener kurs i innebandy og har fått tre tilbud om trener jobb,( 3 måneder før kurset er ferdig).vi må få spilt litt innebandy en dag, hørte dere hadde vært en tur på onsøy en søndag.