Thursday, November 01, 2007

Løkkelandslaget mot nye høyder!!


JAAAA!!!Da var målet nådd. Før vi meldte oss på i cupen hadde vi et håp om å komme videre til slutspillet og med 1-1 i gårsdagens kamp ble det klart at Løkkelandslaget står som gruppevinner i pulje 9!!
Kampen i går var gasnke merkelig spør du meg og den foregikk nesten slik:
vi starter kampen fryktelig nærvøst og virker nesten uinspirrert. Vi kommer videre med 1 poeng fra denne kampen og selvom vi ikke sier til hverandre så virker det som vi tar det med ro i starten. THomas "Veggen" står igjen en praktkamp og har mye å gjøre i begge omgangene.
sindre "Materazzi" og Phillip "Gattuso" gir det de har bak og prøver å slå opp ballen tidlig til Christer" boxen" og Danny"van der Hagen",men laget lykkes ikke.
motstanderlaget hadde scoret 17 mål før denne kampen og viste at de kunne skyte,var vel knapt et skudd som gikk over tverrligger. Chris" fifa" beggyner å løpe og vi får fart med rune"Trusa" på toppen. så etter ca 10 min blir det missforståelse mellom back og midtbane og Nøtteknekkerne fyrer løs. 1-0.!! Kanskje det var det vi trengte,nå måtte vi liksom sloss for å henge med! Chippen er dyktig på å holde sin kant og finner Stian "doffen gang på gang,men mål blir det ikke.
vi pumper ballen opp på slutten av 1 omgang. Gattuso har to gode muligheter på hode,men i dag vil liksom ikke ballen inn på vanlig måte, selvom innlegga fra chippen og boxen var prima!!!
trusa vinner ballen på midten og stormer fremover,med seg har han boxen som kommer i herlig driv,han skyter og ballen går en smule høyt,den spretter og i det den spretter kriger" Van der hagen med målvakten,målvakten kommer ut av balense og enten Hagen eller målvakt ser ut til å flytte stanga en smule,så spretter ballen i mål. Sexy fotball var det ikke,men jobbinga var god!! 1-1
2 omgang,jobber vi godt i forsvar,men vi mister litt piffen framover. Trusa jobber som en helt der framme,selvom ingen tryner så mye som han,er han jammen god å ha. Van der Hagen og Christer kommer for å hjelpe,men havner ofte litt høyt i forhold til trusa. Stian var god på mottak i dag og hadde mange bra vendiger med ballen. Litt stressa til tider,men vi vil og vil!!!
Gattuso og Materazzi jobber godt der bak og pumper ballen opp gang på gang. De takler og sammen med Veggen holder de hode kaldt når det stormer.
fløyta går,1-1 og Veggen skriker ut sin lettelse av full hals, blodet renner nedover et par såre knær,vi klarte det,vi klarte det. La det være sagt at at vi spiller vi ok. men ikke heng med hode guttær. vi må tenke på at motstander også hadde lyst til å vinne,kan ikke bare hente poengene!!!!!Bra jobba,men vi hever oss i neste kamp!!
Stem på kampens beste spiller: Min stemme går til Thomas "veggen" igjen,men gullverdt og han bidrar masse til et poeng!!!!Rune "trusa" spiller også en kjempe kamp!!!!!!

3 comments:

Rune G said...

Jeg må si at Thomas spilte en utrolig bra kamp, men all heder og ære til brødrene Wahlberg som vikelig rydder opp der bak. Genialt.

Anonymous said...

Jeg ser at de to lagene som kunne gått forbi oss i siste runde har sluppet inn henholdsvis 9 og 11 mål (3 på oss).

Om det hadde blitt mål på oss på flere av de store sjangsene våre konkurrenter har hatt... ville vi allikavel ikke sluppet inn så mange baklengs, rett og slett fordi vårt forsvar har vært flinke til å stoppe angrepet før dem kommer inn i boksen.

Ergo, stiller meg bak utsagnet til Rune!

-Thomas

Snillip said...

Vi ahr sluppet inn 1 mål i snitt hver kamp,Det er bra når vi ser hvor mange de andre slipper inn. På dette nivået så handler det om markering. Klarer vi å marker og komme tidlig opp i de som scorer mange mål så går det utover selvtillitten deres også. Toppscoreren til Størrelsen som teller,Marius Haraldsen har putta 11 mål på tre kamper!!Verdt å merke seg at han ikke scoret noen mot oss. vi er flunke deffensivt organisert( hele laget),mne det gir utslag på hvor mange mål vi putter selv da. Christer er vår toppscorer med 3 mål på 3 kamper,noe som er bra,men vi må ha flere som scorer. Jeg skal ta mer skuddansvar i neste kamp!!