Monday, October 13, 2008

tap i cupen!!

Ja, i går skulle vi vise hvem som kunne spille fotball for alle som kom til Østfoldhallen, isteden fikk vi en leksjon i organisering og effektivitet. vi tapte kampen etter en sånn passe god 1 omgang der spillet var mest på midten og vi putter ballen i kassa 1 min før pause. Var et mønster angrep Der Ørjan starter med ball, sender videre til Phillip som ser christer på løp, høyre i banen.Christer stormer videre og legger inn i midten kangs bakken, Fredrik plukker opp og passer videre og der på bakre stolpe dukker Thomas Hansen opp og sklir ballen i nettet.
2 omgang starter og vi virker uinsp og tafatte, vi prøver, men vi får ikke brukt rommene slik vi skulle.Det andre laget er knall flinke til å plassere seg og kommer med hele laget. vi orker ikke komme hjem og nesten ingen møter ball når vi starter i forsvar. vi gjør greie ting,men vi påtar oss ansvaret som en annen skulle hatt på laget. Jeg tar på meg masse skyld, etter at jeg slutta å skrike på dere så slapp vi inn fire mål! men vi kommer sterkere tilbake!!
slik spilte vi:
Ørjan: Stod en meget god kamp, Er trygg i feltet og har mange redninger, på 4-1 målet så er han litt uheldig,men alt i alt en god kamp. børs: 6
danny Hagen: Kommer inn på laget og gjør en grei kamp, virker litt kamprusten. Plasserer seg meget bra i banen og ,første omgang er prikk fri,faller litt i andre periode. Børs: 4
sindre: Gjør en trygg å god kamp. ikke liket sikker som han pleier,men god store deler av kampen.børs 5.
Phillip. starter greit, men faller stort, virker tafatt. paningene sitter ikke og er ene og alene skylden i 2-1 målet.Løp som straffetrening når han kom hjem. Børs: 2.
Stian. Ok gjennomført, ikke fult så gjennombrudhissig som han har vært i det siste, men ok. kommer på fine løp.børs: 4
Harald. Jobber og jobber, løper og løper, Knall god deffensivt,men skulle være offensiv. blitt flink til å jobbe innover i banen. børs: 4
Thomas Hansen: Thomas er på rett sted og scorer lagets mål. virker litt unna topp formen, men henger greit med. Børs 4
chris. jobber i uvant rolle på midten. en god periode i første hvor han er først på alle ballene, faller som resten av laget etterhvert, men er interessert.
børs: 5
Christer: Gjør en god jobb deffensivt og vinner mange andre baller, men finner ikke helt rollen som oppspilspunkt,men det er ikke bare hans skyld. børs: 5
Fredrik: Trodde han skulle miste hode tidlig i kampen, men jobber seg inn,oppoffrende i duellene og gjør grovjobben. kommer på løp, må skyte før!!! børs :6
rune "Moses" Grønli. Jobber som en helt der fremme, er sterk og får muligheter ut av ingenting. skjønner at det ikke går veien de siste 10 min og daffer litt etter, men prøver og prøver.