Wednesday, January 14, 2009

Drillo tilbake

Jeg skjønner at folk setter kaffen i halsen..å nei,får vi langpasningen tilbake,men drillo er bra og landslagets situasjon er meget bra med drillo. Hva får vi med drillo?
-en sterk leder.
-en klar filosofi.
-en meget god analytiker.
-en super taktikker.

Drillo ser fotballen på en litt annen måte en trener kollegaene sine og har fått pepper for det,men har en evne til å plukke opp svakheter hos motstander og snu dem til egen fordel. Åge H var jo grei han,men i motgang,bytta han stil,lag og meninger. Det går ikke. Nye Norge som det ble snakket så fint om som skulle vinne publikums hjerte startet bra og vant,men folket glemte at dette var mot enkel motstand og ikke lag som var topp i europa. Har drillo gjort noe bra etter 98,tja..han begynte å surre som klubblagstrener og det er ikke hans bane. riktig nok vant kom Vif langt i europa cupen,men han ble ingen hit,wimbeldon gikk det ikke så bra med,rykket ned og ble oppløst og heter i dag MC dons og ligger på 2 plass i tredje øverste nivå i England, Fredrikstad holdt på å rykke ned,men dette var jobber som krevde at han trives daglig på gresset med gutta og det fikset han dårlig.

Men med minst 4-5 uker mellom hver kamp så får han tid til å analysere seg i senk og komme med energi til spillergruppa:)

Phillip

3 comments:

Unknown said...

Fullstendig enig :) Dette blir moro :)

Anonymous said...

En ting er ihvertfall klart, og det bør Drillo lære seg. Det er antall mål i målprotokollen som avgjør kamper, ikke antall sjanser på sjansestatestikken! Men Drillo må jo bli bedre enn HAREIDE!

Anonymous said...

Drillo er bra for NORSK fotball, så absolutt :D