Sunday, June 15, 2008

Kveldsfotball med gutta


Til deg som troode at vi tar pause fra fotballspillinga når det er EM på Tv, så er det helt feil. i går var det tid for litt løping,en del feilpasninger og kjappe kommentarer.
Hjemmelaget stilte med følgende lag: Rune "trusa" grønli, Andreas "O2"Kristiansen, Stian "doffen" Skauen og Phillip "Gatusso" Wahlberg.
Bortelaget: Harald "chippen" Høidal, Fredrik "break a leg" Eliassen, Danny "van der "Hagen, Sigurd "rådyrøyne"Kristianslund og Jon " Magic" Kristiansen.
Hjemmelaget startet frisk med trusa som et aktivum på topp,han jobbet råbra på topp og binder opp backen slik at stian "doffen får mye rom i midten. Doffen var meget god denne kvelden og jobbet opp de ballene som var å jobbe på,flink til å presse motspiller ut på kanten slik at de fikk dårlig posisjon til å spille fra seg ballen. Hjemmelaget åpner klart best og utnytter bortelagets innbytterpuls og leder ganske rakst 5-1. Andreas " 02" kommer seg til utrolig mange muligheter og laget er effektivet i starten. da kampen står å vipper på 6-1:), tar bortelagets chippen en liten time out, og for en forandring det blir. anført av jon "Magic" som tar pusten fra de fleste på banen med sine forflytningsegenskaper, soloraid og taklingstyrke kommer bortelaget inn i kampen og på et tidspunkt står det 7-5. Lagene følger hverandre ganske bra og hjemmelaget vinner første kamp 10-8.
Neste kamp kommer fort igang etter en velfortjent pause på ca 4 min:). doffen forsetter sine ballbrytninger på midten, Magic viser fram finter som ville fått Stein Eriksen på Tv2 til å gjenta sin flotte kommentar" Dette er ikke fotball, det er kunst". Fredrik " break a leg"og sigurd "rådyrøyne" løper og løper og viser god teknikk, skuddstyrke og overblikk. Harald "Chippen vinner dueller både i lufte og på bakken og viser denne kvelden at han med litt ro i kroppen kan finte hvem som helst. vi venter da fremdeles på de skuddene som sitter i krysset i pausa.
bortelaget vinner kamp to 9-10 og avsluttet dermed en fin fotballkveld.
Noen kommentarer fra kvelden:
" nå kunne du punktert kampen"- chippen. Ikke ofte man hører denne kommentaren fra laget som ligger under og kunne redusert til 1-1...:)
"Langskudd"-Chippen. bortelaget fosser fremover, sigurd har ballen og chippen roper langskudd,sigurd skyter, men det chippen mente var at han var klar for langskudd...:)
Avlutter dette innlegget med et sitat :

"Angrep er det beste forsvar. Står det ikke et sted? Er det ikke i Bibelen?"
Petur Marteinsson

2 comments:

Benedictus said...

Artig med Magic Kristiansen på banen. En oppvisning i fotballferdigheter! Herlig!

Jon Erik Kristiansen said...

Det var veldig morro å bli spurt av dere unge om å sparke fotball.
Synes ikke at hurtigheten min kom fram på en riktig måte, men kan kaskje si at jeg liker en langsom tekninsk fotball.
Synes forøvrig at dere alle hadde stor fart og mye fin fotball ble presentert.
Håper å kunne bli med etter Israel reisen.....

Ha en fin sommer !