Thursday, August 02, 2007

Fotball!

Jepp, i går 1 august var vi samlet en god gjeng, rundt 15 stykker.
Måtte ha vester i går for å skille mellom guttane, men da ble det jo også litt merre lagfølelse. Laget utem vester var helt klar best, med et noe mer kompakt og spillende lag. de var også flinke til å komme på løp og la ballen komme hurtig fremover. Rune T hadde mange bra løp i første omgang på sin høyre side, men målvakt Oskar stod sikkert.

Laget uten vester ble spilt i senk og gav fort opp! Danny " van" Hagen spilte glimrende i går og styrte laget sitt med stød hånd( les fot). Danny var løkkas konge for dagen.
Nye tilskudd på banen i går var Rune" smart pas" Carlsen, Oskar " das målvakt" og Jan " jernet". Rune viste god ballforståelse og flink til å spille opp medspillere i gode posisjoner. Oskar var glitrende i målet! Jan var med et par ganger i fjor, men sesong debut i går, viser at han jobber og sliter for laget.

Et par ting på slutten gutta. når vi sier kl åtte så spiller vi fra åtte. vet at noen var på jobb og det er greit, men når jeg får klarsignal fra enkelt personer og de sier at de kommer og da kommer sent er dårlig!!!!!! Men ellers var det mye bra i går. Noen kan helt sikkert presse seg litt mer neste gang. Neste gang blir neste uke, mandag eller tirsdag.

1 comment:

Anonymous said...

Må si at Rune C var veldig god i mål! Han var nok grunnen til at vestene ikke tapte med mer enn det de gjorde ;)
Veldig moro å spille denne dagen, men kjipt at jeg ikke fikk med meg gårsdagens fotball.. Kanskje derfor det var "drittfotball"? :p