Monday, August 20, 2007

Fotball


søndag 19 spilte vi litt ball igjen. Det hadde regnet noen timer før avspark og vi fikk dermed et perfekt gressteppet:)..
Lag med vester denne gangen var..Oscar " de Piroja", Rune " good solution" Torbjørnsen, Harald " chippen" Høidal, sindre " smart pas" wahlberg, Mickael " ringberg" og Phillip " "running attack" Wahlberg..
Dette laget spilte godt sammen, til tider uten sentral midtbanespiller, noe de andre utnyttet grovt, men vestene hadde kontroll. Rune var god til å sette raskt i gang spillet med smarte pasninger og hadde mange gode taklinger i forsvar. Micke putta mange mål og sammarbeidet godt med Harald og phillip. sindre spilte på det trygge pga strekk, men sier ikke neitakk til å slå ballen i bue over motstander for så å ta ned ballen og sende ivei en nydelig ball fremover. Oscar var som å se Piroja, men i tillegg hadde han god teknikk. Harald imponerer med gode løp. nå løper du ikke bare fremover Harald, men ser luker og spiller medspillere i gode posisjoner!!Perfekt..
PÅ Det " hvite laget spilte rune " trusa" Grønnlie, jon " kanon/Pipærn/Puppen Mathisen, Chris "fifa"andersen, Danny " von" Hagen, Thomas " de matteo" Hansen, Gøkhan " det var jo Hands" Bager og Christer " Snipper" Wahlberg. Laget spilte godt, men tok litt tid før maskinen begynte å male. Rune trusa terroriserer til tider det nadre laget med sin eminente styrke, men det som imponerer mest er de gode pasningsvalgene han bruker. thomas " de matteo" hansen spiller mer og mer ute på banen og har begynt å løpe mye. synes litt synd på han til tider, der han løper i meget gode posisjoner uten å bli brukt.Ved å bruke Thomas mer på siden tror jeg laget uten vester hadde vunnet. Thomas tørr nå å drible mer og er en god " team player".
Christer viser at han er god og sterk foran målet og befinner seg ofte i gode posisjoner i samspill med chris. chris jobber uttretlig, men får ikke betalt før det har godt lang tid, men han gir ikke opp og kjemper seg inn i kampen. Danny er trygg og gir laget en deffensiv styrke. blitt meget god til å markere og går tett inn i motspiller tidligere en før, Bra Danny!!
Gøkhan spilte sin kanskje beste kamp i går, deffensivt var han meget god og flink til å rope på medspillere.
det blir ikke fotball neste søndag pga strekkskade hos meg selv, spilte med skade i går og kan nesten ikke gå i dag. Vet det er dårlig at det ikke er fotball, men må tenke litt på helsa. Går jo å spille uten fotballpastoren da:)

2 comments:

Anonymous said...

Fotballpastor'n ja! Det var riktig tittel.... Det var kjempeartig å spille pastor. Vi får be om snarlig återkommst - som det heter i Sverige. Svenskene trivdes godt, og overgangssummen bör nok ikke bli altfor höy... Vi får legge inn et bud. Godt vi har en pengesterk sponsor i Chris Frilans...

/ Harald

Anonymous said...

Hei!

Det er artig å se at du holder bloggen i gang:)

Hilsen Øyvind S.