Thursday, May 08, 2008

fotballtips og ref.

Hei igjen. Nå ruller fotballen som bare det om dagen og i løpet av noen raske meldinger i går,klarte vi faktisk å samle 12 stykker til fotball på Kongsten banen. Slik spilte hver enkelt.

Ørjan "Short cut" Kittelsen: Står meget bra i mål og har mange avgjørende redninger i kampen. våken og gjør enkle og riktige valg gjennom hle kvelden.

Thomas "giggs" Hansen. blir mer og mer en kantspiller. Utfordrer forsvaret og kommer på mange gode løp. Flink til å komme i posisjon.

William " Gjesten": Jobber godt, begynner som kan spiller og utfordrer godt der fremme, trekker seg tilbake og yter max i forsvar.

Rune " Panzer trusa" Grønli. Løper,takler og scorer. Er et knall godt oppspillspunkt og er en mester i å få med seg ballen.

Bjørn " Figo"Gutu: flink til å posisjonere seg i midten og slår gode gjennombrudspasninger. Jobber og kommer på løp.

sindre " Hangeland" Wahlberg. Kombinerer utsøkte pasninger, timede taklinger,finter og overblikk på en knall bra måte. Kveldens Løkkekonge:)

Andreas "O2"Krisstiansen: Kommer seg frem med ballen og er dyktig på å dukke opp på rett sted,kommer til gode sjanser.

Thomas " knokkel attack". Jobber stein godt hele kvelden,løper opp ballen, posisjonerer seg godt både offensivt og er i konstant bevegelse!!

Fredrik " Break a leg" Eliassen: ER en ypperlig servitør denne kvelden og gav mange gode 20-30 meters pasninger. Snakker laget sammen og har et godt skudd!!Bruk slegga mer!!

Danny "Van der" Hagen. Gode pasninger og er på rett sted i kveld. Gjør ting sikkert og flink til å søke ledig rom.

Christer " Boxen" Wahlberg. Flink til å skape seg rom,ser løpa til laget godt og setter andre opp i gode posisjoner.

Phillip "Gatusso" Wahlberg. Løp.

Tilslutt en liten notis fra Wikipedia.

fotball:

Fotball er et spill hvor to lag, hver bestående av 11 spillere, på en bane prøver å vinne ved å lage flere mål enn motstanderen. Et mål defineres ved at ballen havner i motstanderens mål. Hele ballen må over målstreken for at det skal være tellende. Fotball kan også spilles med 5 eller 7 spillere på hvert lag. Dette er spesielt vanlig i ungdomsfotballen.

2 comments:

liamfuglset said...

Det var digg å spille fotball med dere, karer, håper ikke det var siste gang ass... :)

Snillip said...

Artig å ha deg med oxo. Sender ut meldinger om fotball jeg,så sparkes vi sikkert en del utover:)