Monday, May 26, 2008

søndagsfotball


Ja i går var det tid for litt kveldsfotball igjen.
slik spilte vi i går.
Thomas "Giggs"Hansen: Blir bedre og bedre som kant spiller, dyktig til å komme på løp langs med kant og stikker inn i boksen. jobba til tider godt med Broder david Isak. blitt tryggere på seg selv.
David Isak " silkefot" Hansen.
god på små flater og krangler med seg ballen. jobber godt og har begynt å ofre seg mer i duellene. jobber opp ballen hvis han mister den og putter ballen i mål.
Harald "chippen"Høidal. Takler og takler. Jobber seg inn i kampen og er nærme scoringer på hodet. skyter godt i pausen,men hvor er skuddet i kamp Harald??kommer seg på fintene og har blitt flinkere til å finne posisjonen sin.
Phillip: Har begynt å finne målet.
Jan åge" De gamle er fortsatt eldst"Jobber godt,spiller på det sikre og har mange bra pasinger fremover. Det han mangler på hurtighet tar han igjen på spilleforståelse.
Andreas "O2"Kristiansen. Kommer til mange muligheter og finner til tider målet:=) Kan sikkert jobbe litt mer hjem,men leser spillet godt og flink til å spille andre i gode posisjoner.
Fredrik" Break a leg" Eliassen. TEknikkeren viser seg frem,men roter seg litt bort i egne bein. Jobber,takler og skyter bra.God offensivt.
Danny "van der"Hagen: Bra pasninger fra forsvar og flink til å komme seg i spillbar posisjon, manglet litt på tempo i går,men det retter han opp til neste gang:)

2 comments:

Anonymous said...

Veldig bra Jan-P!
/Chippen

Anonymous said...

Hei på deg!

Hilsen Øyvind