Monday, June 18, 2007

fotball


Litt oppdatering på fotballfronten. Sist uke spilte vi på torsdag og klarte bare å samle 6 stykker,litt skuffende, men håper at vi tar oss selv i nakken og gir jernet.Var fint vær så det kan jo være en av grunnene. torsdagens store spiller var Stian " Hæstad" Skauen. med sine ballvinner egenskaper var han en konstant trussel.
søndag 17 jui regnet det litt og da tørr jo ikke gutta å møte opp i særlig grad, men vi som kom hadde det bra og det ble mye bra spill til tider..vil ta frem Thomas "tyven" Hansen som meget god denne dagen, og tok frem noe av sine beste måltyv egenskaper. Rune " trusa" Grønnli viste med sin hodestyrke at han vil bli meget god utover sommeren!!!! Christer fikk vist frem skudd foten og sindre " stålmannen" Wahlberg var også meget bra. Phillip fikk for alvor vist at han er uduglig som målvakt, men øvelse gjør mester:)
Torsdag 21 blir siste fotball spilling med Phillip som primus motor for en stund, grunnet ferie. men i juli statser vi sterkt!!uansett fotball kl 20.på torsdag!!!

No comments: