Monday, June 11, 2007

Fotballen er i gang

endelig har vi begynt å spille litt ball igjen. har holdt på fire ganger nå og ferdighetene kjemper omkapp med humöret..godt å se at folk utvikler seg og blir bedre lagspillere.
I går, söndag 10 juni var vi 13 stk.. en bra gjeng. Tenkte jeg kunne skrive et par ord om kjernen som er med...

Thomas H: Liker seg best i mål og er den aller beste av oss i mål
, men er også en habil kantspiller. Er meget resksjonssterk og god på strek!!

Daniel H: forsvarsklippe som har blitt meget god på hode. er en typisk sliter og 100% lagspiller. gode pasninger.

Stian s: Starter ofte som spiss, men jobber seg ned på midten. Er en midtbane kriger som den siste tiden har utviklet seg mye når det gjelder spilleforståelse. Er veggspillets far og en god duellspiller.

Harald. spiller mest midtbane/spiss. dyktig lagspiller, med pasningspill fra midtbane og spille fri lagkopis som spesialitet. Fremragende hodespill.

Chris a. Er en löpsmaskin og midtbanekriger! gir aldri opp. spiller med god forståelse og flink til å söke ledig rom i banen. spiller godt både i dybde og bredde.

Christer w. Er en godmålvakt, men er for det meste spiss. har målteft og er ofte på rett sted til rett tid. Sterk i kroppen og god ballbehandling.

Fredrik E. Er nok lökkas konge. Kombinerer fart og teknikk på en meget bra måte. er en sliter som jobber og er der for laget. oppofrende taklingspill og er sjeldent feilplasert.

Frässe: Er spiss på sin hals. Ligger å lurer i boksen og putter mange mål. Liker det spektakuläre og vil sjeldent putte ballen enkelt i mål. det skal väre via hel spark eller annet trixy.

Sindre w. Ballsikker og plaseringssikker. god teknikk og spilleforståelse. oppofrende spillestil. Lagspiller til tusen, jobber opp mistet ball og setter andre opp i gode posisjoner.

Rune T. slepen teknikk. holder oftest forsvarstilling. flink til å spille fri på kant og taklingssterk. jobber godt i alle faser.

David isak. Er 12 år,men spiller klokt og går fryktlös inn i taklinger mot dobbelt så gamle spillere uten å nöle. god på veggspill og vet hvor målet står!

Jon: Pasningsterk spiller som har et godt skudd og blikk for spillet. legger nydlige innlegg( med skru faktisk).

Siggen: Sterk duellspiller. Flink til å komme på löp. jobber for laget og nöler aldri ved å gå inn i taklinger. tungt skudd!!

Phillip w: Er primus motor for at vi samles.

8 comments:

Anonymous said...

Takk for i går! Artig å spille. Ære skal du ha for å kommentere spillerne dine så positivt... Neste innlegg kan du skrive hva vi bør jobbe videre med. (Det blir nok såpass mye at du kan bruke den som hovedoppgave på universitetet)

/ Snublefot

Anonymous said...

fantastisk! jeg satser på å utvikle meg til det bedre utover sesongen! uansett, fryktelig artig å spille ball! :)

Tabby said...

Er det plass for en til på laget deres?

Anonymous said...

åå.. det var skikkelig dårlig av meg å ikke komme i dag. forsov meg.. :(
skal aldri (les: mest sannsynlig) ikke skje igjen!

Snillip said...

til tabby. Det kommer an på hvilket kjønn som spør...

Tabby said...

Kjønnsdiskriminering?
Jeg kan ta håret i en caps og lage bromle-stemme jeg!! :p

Anonymous said...

Usedvanlig positive beskrivelser her... hyggelig å lese! =) Bør vel nevne her at Phillip er kondisjons kongen over alle konger, oppmuntrer, trener, taktiker, lagspiller ++++ og er veldig engasjert i kampen! Offrer bokstavelig talt sine tånegler i kampen! =)

Snillip said...

til tabby: Kjønssdikriminering??jepp!!

Anonym: takk takk,neglene begynner å bli bra nå:)