Monday, October 01, 2007

Løkke landslaget åpner med seier!!


Da var endelig cupen igang,den vi har snakket om siden i fjor sommer. Vårt lag,løkke landslaget spilt kamp i kveld, borte kamp mot Spetalkameratene, en kamp som var preget av nerver,mange sjanser og gode enkeltpresstasjoner. Slik gikk det:
1 omgang. Spetalkameratene begynner med ballen og vi begynner å presse ved første mulighet. Christer " boxen" wahlberg, Harald"chippen" Høidal og Rune " trusa" grønli kommer til mange gode muligheter. Phillip "gattuso" wahlberg holder stand på midten og vi presser stort de første fem min. Etter 6-7 min spill spiller " trusa" nydelig fram " Boxen",men et tigersprang fra spetalmålvakten hindrer skåring. men så etter rundt 10 min, stjeler Danny "van" hagen ballen rundt midtbanen," Phillip " gattuso" kommer på løp og fører ballen fremover. Christer og Rune følger opp i lengderetning,phillip spiller til christer som tar et par steg og skyter hardt mot mål. Målvakten er nær,men den fyker inn i hjørnet!!Perfekt 1-0!! Spetalkameratene kommer til et par løp,men kommunikasjonen mellom "van" Hagen og sindre" Materazzi" er knall bra. Hagen går inn i sikring og en meget sikker sindre spiller sikkert fremover. Rune og phillip bytter etterhvert plass og etter 15 min spill ser en våken Rune at harald er på løp,ballen går rett opp og rekker å sprette en gang før Harald"chippen" Høidal vinner hodeduellen og nikker over målvakten..målvakten løper mot målet men rekker ikke å få ballen vekk!! bra satset av Chippen og det står 2-0. Stian "doffen" Skauen finner plass på kant og viser etterhvert at han er en god ballvinner. samspillet med Christer i dag var godt og vi kommer til gode muligheter. Thomas "de matteo" Hansen stenger buret og tar alt som kommer,er sikker i feltet og sprer tryghet til oss andre,meget bra!!!!!!PÅ slutten av omgangen snapper " trusa" opp en ball,stormer mot mål,men er i litt ubalanse,målvakten kommer ut,men blir fintet. Rune har åpent mål og målvakten legger begge armene rundet Rune, Han ser på målvakten, Skriker"øy!!!!!",før " Panzer Trusa" setter ballen i tomt mål..Fantastisk. 3-0!! Pause.
2 omgang: vi starter med massivt trykk og har bøttevis med muligheter. Christer er uheldig et par ganger og setter ballen utenfor,han følges opp av Rune og Phillip som må ta sin del av skylden for at det ikke blir flere mål. Men vi jobber oppballen og vil fremover. Stian vinner på midten,får etterhvert kontroll på ballen og spiller hurtig i lengeretning. Han ser rune komme på et av sine mange løp og spiller ballen nydelig igjennom..4-0!!Så har vi en periode hvor vi kan takke sindre og Danny for at de rydder oppbak,vi presser,men det gir store rom bak. Harald bruker fart langs kant og søker rom i midten og kommer til sjanser. enkelte ganger kommer Spetalkameratene på besøk,men Thomas varter opp med gode redninger i luften og harde markkrypere..!! Sindre Begynner å bli utolmodig og finter stadig mer,det gjør at vi blir fler i angrep,men " van" hagen er stabil til 1000 der bak. Måten han bryter spillet på i forsvar i dag har jeg aldri sett han gjort,moro!!!!!!
Styrken til trusa blir god å ha utover i cupen og han og christer hadde fortjent bedre uttelling,men slik er det!
vi kommer på et nytt løp, Stian vinner ballen på midten som spiller videre til Chippen, han ser opp og Phillip kommer på yttersiden. chippen fortsetter løpet,spilles igjennom av phillip og setter setter ballen iskaldt i mål!! 5-0!!
Vi presser på med litt for mye folk på slutten,det gjør det vasklig for Thomas og han er uten mulighet på de to målene som kommer..
Vi får snakke sammen før neste kamp gutta.Sindre kan bli brukt lengere frem på banen,men han og Daniel spiller på tryghet der bak og blir meget viktige.
Seier 5-2, stolt av dere gutta,jobber og sliter,kommer til sjanse på sjanse!!!
Banens Beste: Thomas " de matteo" Hansen!
Verdt å huske fra alle spillerene:
  • Thomas: Fantastiske redninger,hurtig igang med ballen.
  • Danny: Stjeler ballen,rask med pasninger,flink til å lese spillet:
  • Sindre: Hersker i bakrommet,spiller frem andre. trygg!
  • Christer: skaper rom og kommer til mange sjanser,gode skuddforsøk. 1 mål i dag.
  • Rune: Jobber og vil ha alle ballene han kan få. to mål i dag.
  • Stian:Jobber og sliter, spiller på seg selvtillitt,god som sentral midt ,god pasning til 4-0 målet.
  • Harald: er godt plasert,finner ledig rom, leser spillet.stor trussel. to arbeidsmål!!
  • Phillip. jobber,finner ikke helt plassen sin,men har to assist i dag. snytt for straffe??

3 comments:

Anonymous said...

artig... flink til å skrive du. Her oppleves kampen på nytt igjen... /"Chippen"

Anonymous said...

utrolig referat.. "Panzer"

Anonymous said...

vi skaper mye..veldig mye! litt enklere avslutninger,så vil vi bli skumle framover i turneringa!