Thursday, October 25, 2007

Phillip "Gattuso" Wahlberg


I dag snakker vi Med Løkkelandslagets spillende trener og motivator, spiller nr 8, Phillip " Gattuso" Wahlberg!
Han har påtatt seg jobben med å samle gutta til trening på søndager gjennom hele sommeren og har hatt denne cupen som hovedmål gjennom hele sesongen. før sesongen hadde han 4 jobbtilbud som trener,men valgte tilslutt å jobbe gratis for Løkkelandslaget:)
Posisjon i Løkkelandslaget: Midtbane.
Styrke: Har en tendens til å få ut det beste av de har har rundt seg.
Svakhet: Ingen!
A.SMS.J: Hva er grunnen til at dere som lag har kommet så godt igang i cupen?
Gattuso: Helt klart spilleglede. vi er en gjeng med spillere som liker å vinne,men samtidig holder vi fokus på at det skal være bra miljø i gruppa.
A.SMS.J: Hva er målet for løkkelandslaget i cupen?
Gattuso: målet er å komme videre fra gruppespillet og noe lengere en det har vi ikke tenkt i første omgang. Jeg vil presisere at vi ikke er videre ennå og nødt til å spille vår beste kamp så langt i cupen for å komme videre!!
A.SMS.J: Hvorfor det? Laget dere møter ligger jo som nr 3 i gruppa.
Gattuso: Det er helt sant,vi ligger 3 poeng foran dem på tabellen,men de har selvsagt det i hodet at hvis de vinner over oss er muligheten for å komme videre stor. I utgangspunktet ligger vi veldig godt an,men det må ikke bli en felle for oss. Vi skal ut der å krige for 3 poeng og vinne gruppa,men å komme ditt og tro vi kan bare hente poengene er å skyte seg selv i legggen!!
A.SMS.J: Hva blir viktig i neste kamp?
Gattuso: Vi må spille på det trygge,spille på det vi kan og gjøre hverandre gode. Målet er å lime igjen bakover og satse på raske overganger med hele laget.
A.SMS.J: Hvilken spiller tror du blir avgjørende?
Gattuso: Vansklig å trekke frem enkelt spillere,men vansklig å komme utenom Thomas "veggen". Han har spilt godt for oss og vi er avhengig av en målvakt i form. Samtidig venter jeg på flere mål fra Stian og vi skal løpe motstander i senk.

2 comments:

Anonymous said...

Det her er artige greier Gatusso! Er det snart Trusa sin tur nå da..? Chippen

Snillip said...

Jeg venter på svar fra bla trusa. De som har kommet på trykk er de som har svart til nå,men regner med at de andre kommer sterkere tilbake...Det gjør liksom vente tiden litt kortere fram mot neste kamp.!!