Wednesday, October 17, 2007

Løkkelnadslaget stormer videre!!!!

Mandag 15 oktober var det klart for Løkkelandslagets 2 kamp i Artigfotball cupen. Motstander denne gangen var " Størrelsen som teller",men etter kampen var det klart at det handler å jobbe for hverandre.

vi starter kampen friskt og presser de andre langt bak på banen. "Van der hagen", "trusa", fifa",Materazzi,boxen og doffen starter kampen sammen med " veggen" i mål. vi er flinke til å roe ned spillet og finne hverandre,noe som skal vise seg å bli meget verdifult utover i kampen. 3-4 min ut i første omgang vinner Sindre " materazzi" wahlberg ballen sentralt på midten og stormer fremover. Det geniale med angrepet er at i det sindre vinner ballen stikker Christer boxen ut til høyre og Stian "doffen" søker stolpen på venstre. sindre spillerballen ut til Christer som legger inn ballen perfekt til Stian som setter ballen iskaldt i mål!! 1-0!! Stian som har hatt sine muligheter putter sitt første mål på Løkkelandslaget. Så drøyer det ikke lenge før "panzer Trusa" starter et av sine mange løp. Backen kommer ut og kløpper ned trusa. Frispark!!!! Var nok fra rundt 12,5 meter. Boksen gjør seg klar og størrelsen som teller stiller opp i en mur som har alt bortsett fra solid mur. Christer tar tre skrits fart og setter ballen helt i venstre hjørne!!Fantastisk frispark og for et mål!!!! 2-0. Daniel " van der Hagen" spiller solid og gir oss tryghet der bak. Harald " chippen " har noen gode muligheter i 1 omgang,men det vil seg ikke. som i 1 kamp så spiller Thomas " veggen" en meget god kamp og gir oss den nødvendige trygheten bak. gode ingrep og hurtig igang med ballen.
Brødrene wahlberg prøver å vise vei med taklinger og løper godt i første omgang og sammen med omgangens frisparkkonge Christer får vi kampen inn i det sporet vi ønsker. Men vi skal heller ikke glemme at størrelsen som teller har to skudd i stengene som vi ikke har kontroll på,men vi presser de til å skyte fra lang avstand. 2-0 til pause.

Christer som spilte en meget god kamp sentralt på midten er dyktig denne kvelden til å dytte ballen ut til siden. Stian har en meget god mulighet til å putte,men blir plukket opp. Chippen kom på mange gode løp i dag og det er trist at vi ikke får ballen frem til han. Men vi sloss for seieren og vi står opp for hverandre. Daniel er god på sin kant og setter Phillip " gattuso " opp i stor fart. Kampen blir litt merkelig etterhvert. Størrelsen som teller må frem og ha mål, men vi demmer opp for 6 målskåreren deres fra sist kamp og kriger i duellene. Fifa og trusa er gode å ha der fremme og løper mye,ikke så godt betalt i dag,men løpa er der og vi gjør de andre usikre hele tiden.

Den ender 2-0 og vi føler oss aldri truet. motstander har mulighet og de hadde kanskje fortjent et mål,men om de hadde vunnet så snakker vi om et ran på størrelsen med Nokas!!!!!

Lagets beste: Thomas " veggen"

Verdt å huske fra de ulike spillerne:

Thomas "veggen": Meget god i dag også. blitt trygere i feltet og gir tydelig beskjeder om hva han ønsker av forsvaret. Fantastiske beinparader gode enkeltpresasjoner.

Danny " van der Hagen" : Trygg bakover,gode løsninger og flink til å komme tidlig opp i motstander. Takler uten å selge seg.

Stian " doffen". løper godt der fremme, har blitt smartere som spiss og fant veien til nettmaskene. pent mål og meget godt løpt!!

rune " trusa". Mannen med det beste navnet,forsvarets skrekk og alltid en trussel. blir lagt i bakken gang på gang,men skaffer frisparket som ga mål og er som alltid sterk i duellene.

sindre " materazzi". jobber godt og er flink til å finne medspillere. trykker til der det trengs og med sin oppofrende spillestil rydder han opp i kjent stil.

christer " boxen". Noe av det bedre han har spilt på meget lang tid. Trives bedre som midtbane spiller, bruker bedre tid i dag og legger gode støttepasninger. Perle av et frispark og framspillingen på 1-0 målet er av høy klasse!!

Chris" fifa": løper,løper,løper og løper. Er med i alle dueller. Synes litt synd på han i dag fordi han ikke får så godt betalt,men det kommer chris. meget viktig spiller.

Harald "chippen". Spiller i dag over hele banen. løper i angrep,rydder opp i forsvar. litt uheldig med ballen innimellom,men løper smart og trekker på seg motstander.

Phillip " gattuso". Jobber for laget, selger seg alt for mange ganger,men prøver det han kan.

Vil samtidig takke vårt fantastiske publikum. Uten dere hadde det aldri godt:)