Wednesday, October 24, 2007

Sindre "Materazzi" Wahlberg


I dagens intervju snakker vi med Løkkelandslagets spiller nr 23: Sindre ”Materazzi” Wahlberg. Sindre som ble født kun et par sklitaklinger fra stadion har vokst i gradene og har nå blitt en blod back av dimenesjoner. Han er limet i forsvaret og sier ikke nei takk til en finte i farlig posisjon. Sindre lever etter mottoet: En dag uten å blød for laget, er en meningsløs dagJ.

Posisjon i laget: forsvar

Alder: 22

Styrke: Plasseringsevne i forhold til motspiller, taklinger.

Svakhet: ingen

A.SMS.J: Hvordan ser du på laget i cupen så langt?

Materazzi: vi har spilt to gode kamper,noe som har ført til at vi nå leder tabellen!Det er moro å se at laget blir mer og mer samspilt og at hver og en av oss vokser i sin oppgave ute på banen.

A.SMS.J: Ryktene sier at dere tar noe lett på oppgaven videre og mange forventer seg en lett kamp neste onsdag. Hva er din kommentar til det?

Materazzie: Det er kanskje lett for noen å ta av litt nå. Kanskje tror noen at detta blir plankekjøring.Det blir det ikke!!! Hver kamp er en ny kamp. Vi har en match igjen av gruppespillet. Del-målet vårt er å komme videre fra gruppa. Dette skal vi ta Gutta!

A.SMS.J: Har du gjort deg noen tanker om neste kamp?

Materazzi: Vi møter Nøtteknekkerne som ligger på andre plass i gruppa. De er gode,vi er bedre. Men kula ruller ikke av seg selv! Vi må fortsette å jobbe,løpe mer og ikke minst snakke sammen! Vi er et lag, og et lag må ha god kjemi. Når vi vil ha ball ,så roper vi! Vi snakker bare positivt til og om hverandre!A.SMS.J: Hvilken spiller/spillere blir viktig i den siste gruppespill kampen?

Materazzi: Jeg tror Thomas " Ravelli" blir sykt viktig denne gangen! Han har stått meget godt ,og han fortsetter med det! Nøtteknekkerne har scoret mange mål...så det er viktig at forsvaret også henger godt med i denne kampen.

A.SMS.J: Hva skjer videre med Løkkelandslaget da??

Materazzi: Turneringen blir forhåpentligvis lang for oss! Vi har jobbet hardt,og må bare fortsette... Vi ska videre fra gruppa! Hva som skjer senere...tar vi senere!




No comments: